• info@oranjeverenigingbantega.nl

Category ArchiveGeen categorie

Bestuur sinds 2020

boven vlnr: Bert Piek, Sybren Bangma, Jan Germ de Jong

beneden vlnr: Lisanne Nagtegaal, Alie Vaartjes, Hennie Kelderhuis, Klaas de Haan, Chantal van den Berg, Jan de Boer

Feestweek afgelast

Het spijt ons zeer te moeten mededelen dat wij, als bestuur van de Oranjevereniging, hebben besloten om de feestweek van 2020 te cancelen.

Gegeven de huidige ontwikkelingen en richtlijnen vanuit de overheid vanwege het Corona virus zien wij geen mogelijkheid om de feestweek voor te bereiden en te laten plaatsvinden zoals jullie van ons gewend zijn. Ook is het zeer de vraag of de richtlijnen van de overheid tegen die tijd volledig zijn opgeheven.

Wij begrijpen dat dit voor velen een teleurstellend bericht is. Wij rekenen echter op uw begrip hiervoor en zien nú al uit naar de feestweek van 2021!

Hartelijke groet,

Het bestuur

Even voorstellen…

In februari van dit jaar zijn Hennie Kelderhuis en Sybren Bangma toegetreden tot het bestuur. U zult hen vast ontmoeten tijdens één van onze evenementen. Hieronder stellen zij zich alvast in het kort aan u voor:

Ik ben Hennie Kelderhuis, alweer 37 jaar, geboren en opgegroeid in Bantega. Moeder van 2 toppertjes genaamd Lisa Bo en Dinand en getrouwd met Berend Jan. Hij is ook opgegroeid in Bantega. 
Na een tijd in Echtenerbrug te hebben gewoond, gaan we dit jaar weer terug naar onze roots. De feestweek van Bantega betekent voor mij vele leuke herinneringen, een prachtweek. Met het gehele dorp feestvieren. 
Dingen organiseren, meehelpen en feestvieren passen in mijn straatje, dus op de vraag “wil je ook in het bestuur van de oranjevereniging?” was mijn antwoord “Jazeker!” Het lijkt mij erg leuk om nu alles mee te gaan maken van de andere kant…

 

Voor diegene die mij nog niet kent: ik ben Sybren Bangma, 43 jaar. Ik woon samen met Wendy en onze kinderen, Merle*, Jelte en Mirthe aan de Koopmanweg. Ik ben 27 jaar werkzaam in de bouw en daarvan heb ik 14 jaar mijn eigen Timmer- en Onderhoudsbedrijf. Ik hoop op een leuke tijd als bestuurslid van Oranjevereniging “Trouw aan Oranje”.

Bestuurswijziging

Dinsdag 11 februari zijn tijdens onze algemene ledenvergadering Jolanda Schokker en Piet Henk Hijlkema afgetreden. Zij hebben een mooi cadeau ontvangen als dank voor hun jaren lange inzet.

Voor Jolanda zat er nog een extra speciaal tintje aan, zij is benoemd tot Erelid. 21 jaar in de Oranjevereniging met diverse functies en bijzondere gebeurtenissen! Gefeliciteerd Jolanda!

Nieuw toegetreden tot het bestuur: Hennie Kelderhuis en Sybren Bangma. Van harte welkom!

Winterwandeling 11 jan 2020

Ieder jaar organiseren verschillende verenigingen uit Bantega, waaronder Oranjevereniging Bantega, de Winterwandeling.

Deelnemers kunnen kiezen uit een route van 10 km of 20 km. Onderweg kan men genieten van de mooie natuur die Bantega te bieden heeft.

Dit jaar was het de vijfde keer dat deze wandeltocht werd georganiseerd. Maar liefst 364 deelnemers liepen deze gezellige wandeltocht. De dag begon met prachtig gekleurde luchten. Dit beloofde een mooie dag te worden. De eerste deelnemers startten om 9:00 uur. Onderweg stond er koek en zopie van iedereen klaar en kon men genieten van een korte voorstelling door Toneelvereniging “Op Nij Feriene”. Bij terugkomst in de Pomp werd men feestelijk onthaald door Gemengd koor “Sjongersnocht” en kon men onder het genot van een kom snert napraten over de prachtige wandeltocht.