• info@oranjeverenigingbantega.nl

Even voorstellen…

Even voorstellen…

In februari van dit jaar zijn Hennie Kelderhuis en Sybren Bangma toegetreden tot het bestuur. U zult hen vast ontmoeten tijdens één van onze evenementen. Hieronder stellen zij zich alvast in het kort aan u voor:

Ik ben Hennie Kelderhuis, alweer 37 jaar, geboren en opgegroeid in Bantega. Moeder van 2 toppertjes genaamd Lisa Bo en Dinand en getrouwd met Berend Jan. Hij is ook opgegroeid in Bantega. 
Na een tijd in Echtenerbrug te hebben gewoond, gaan we dit jaar weer terug naar onze roots. De feestweek van Bantega betekent voor mij vele leuke herinneringen, een prachtweek. Met het gehele dorp feestvieren. 
Dingen organiseren, meehelpen en feestvieren passen in mijn straatje, dus op de vraag “wil je ook in het bestuur van de oranjevereniging?” was mijn antwoord “Jazeker!” Het lijkt mij erg leuk om nu alles mee te gaan maken van de andere kant…

 

Voor diegene die mij nog niet kent: ik ben Sybren Bangma, 43 jaar. Ik woon samen met Wendy en onze kinderen, Merle*, Jelte en Mirthe aan de Koopmanweg. Ik ben 27 jaar werkzaam in de bouw en daarvan heb ik 14 jaar mijn eigen Timmer- en Onderhoudsbedrijf. Ik hoop op een leuke tijd als bestuurslid van Oranjevereniging “Trouw aan Oranje”.

Alie Vaartjes

Laat je bericht achter

twee − 1 =